Palvelut              .

Tarjoamme rahoituksen neuvontapalveluita. Vahvuutemme on julkisen sektorin erityistarpeiden tunteminen. Avustamme valtionhallintoa, kuntia ja kaupunkeja sekä yrityksiä ja yhteisöjä investointihankkeiden ja omaisuusjärjestelyiden suunnittelussa ja järjestelyiden toteutuksessa. Toimimme sekä julkisella sektorilla toimivien että yksityisen sektorin eri osapuolien neuvonantajana.

Esiselvityksissä selvitämme tyypillisesti erilaisten hankkeiden rahoitusvaihtoehtoja ja autamme valitsemaan asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan toteutusvaihtoehdon. Laadimme myös selkeät jatkotoimenpide-ehdotukset. Lue lisää esiselvityksistä.

Neuvomme asiakkaitamme investointihankkeiden toteuttamisessa ja rahoittamisessa hankkeen koko elinkaareen liittyen. Toimimme sekä julkisella sektorilla toimivien tilaajan, että yksityisen sektorin eri osapuolien neuvontajana. Lue lisää investointihankkeiden rahoituksesta.

Omaisuusjärjestelypalvelumme liittyvät julkisen sektorin omaisuuden ja palvelutuotannon järjestelyihin. Lue lisää omaisuusjärjestelyistä.