Avoin työpaikka: Analyytikko/Manager, Kiinteistöt ja toimitilat

Different. Abstract 3D background of business

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme osaavien ammattilaisten työyhteisöön sinua

 

Analyytikko/Manager, Kiinteistöt ja toimitilat

 

Tarjoamme näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittyä huippuasiantuntijaksi investointeihin liittyvien toteutus- ja rahoitusratkaisujen parissa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme hallitsemaan kiinteistöomaisuuttaan tehokkaammin. Avustamme investointihankkeiden toteuttamisessa oikea-aikaisesti, oikein sijoitettuna ja oikeassa laajuudessa. Teemme läheistä yhteistyötä Kuntarahoituksen lisäksi johtavien asianajotoimistojen sekä teknisiä asiantuntijapalveluita tarjoavien yritysten kanssa.

Olet kiinnostunut ja sinulla on näyttöjä yhdestä tai useammasta seuraavista osa-alueista:

  • Rakennus- ja investointihankkeet
  • Kuntatalous
  • Kaupunki- ja aluekehitys
  • Palveluverkot
  • Paikkatieto ja tietomallinnus.

 Vastineeksi tarjoamme innostavia ja haastavia työtehtäviä

  • Saat vastuuta asiakasprojektien vetämisestä ja haastavissa projekteissa olet tärkeä osa projektitiimiä
  • Autat asiakkaita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa mm. rakennus- ja investointihankkeiden valmisteluissa ja kilpailutuksissa
  • Asiakkaitasi ovat kunnat, kuntayhtymät ja niiden yritykset sekä kuntasektorin kanssa läheisessä yhteistyössä toimivat yritykset
  • Saat mahdollisuuden kehittää palveluita kunnille ja kaupungeille mm. palveluverkkoihin ja kaupunkikehitykseen liittyvissä projekteissa
  • Pääset vaikuttamaan asiantuntijuudellasi laajasti julkisen sektorin tulevaisuuteen.

 

Kuntarahoitus-konsernissa pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jonka työllä vaikutat suomalaisen yhteiskunnan kehitykseen. Inspiran toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV sähköpostitse osoitteeseen: [email protected] mahdollisimman pian, viimeistään 26.11.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Riihinen puhelimitse +358 500 677299 tai sähköpostitse [email protected].

 

Rahoituksen neuvontapalvelut Inspira Oy on vuonna 2004 toimintansa aloittanut asiantuntijayritys. Inspira tarjoaa taloudellista neuvonantoa investointihankkeissa sekä omaisuus- ja yritysjärjestelyissä. Viimeaikaiset toimeksiantomme ovat koskeneet mm. koulujen elinkaarihankkeita sekä sote-palveluiden ja kiinteistöomistusten uudelleenjärjestelyitä. Asiakkaitamme ovat kaupungit, kunnat, kuntayhtiöt, sairaanhoitopiirit, sijoittajat sekä kuntasektorin kanssa yhteistyössä toimivat yritykset. Inspira on osa Kuntarahoitus-konsernia.

Kuntarahoitus Oyj on kuntien, Kevan ja valtion omistama rahoituslaitos, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluja kuntasektorille ja asuntotuotantoon. Kuntarahoitus on Suomen kolmanneksi suurin rahoituslaitos. Kuntarahoituksen henkilöstömäärä on noin 150.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä