Inspira Sodankylän neuvonantajana hyvinvointikeskuksen elinkaarihankkeen kilpailutuksessa

Sodankylän kunta allekirjoitti 20.6.2017 Lemminkäisen kanssa Sodankylän hyvinvointikeskuksen elinkaarihankesopimuksen. Hankkeen kokonaisarvo on noin 33 miljoonaa euroa, josta investoinnin osuus on noin 19 miljoonaa euroa ja noin 14 miljoonaa kiinteistöpalveluita. Sopimuksen mukaisesti hankkeen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi rakennusten ylläpito, käyttäjäpalvelut sekä perusparannusinvestoinnit ovat Lemminkäisen vastuulla 20 vuoden ajan.

Hyvinvointikeskukseen keskitetään Sodankylän päivystyspoliklinikka, kiireetön vastaanottotoiminta, laboratorio- ja röntgenosastot, hammashoidon tilat, tarkkailu- ja kuntoutusosastot, työterveyshuolto, fysioterapia sekä perhepalvelukeskus, jonne sijoittuvat äitiys-, lasten- ja perheneuvolan, mielenterveystoimiston ja sosiaalitoimiston palvelut. Rakennuksen pinta-ala on noin 6 800 neliömetriä. Sodankylän hyvinvointikeskus on ensimmäinen hoivatilojen elinkaarihanketoteutus Suomessa.

Inspira toimi Sodankylän kunnan neuvonantajana hankkeen kilpailutuksessa. Inspiran tiimissä projektissa työskentelivät projektia vetänyt Riku Tolvanen, Tuomas Määttä, Juho Paananen ja Pekka Neva.

Hanke rahoitetaan Kuntarahoituksen toimesta kiinteistöleasingillä.

Lisätietoja antaa:

Riku Tolvanen, johtaja, [email protected], 050 577 2653

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä