Inspiran operatiiviseksi johtajaksi nimetty Staffan Sevón. Kimmo Lehto irtisanoutunut Inspiran toimitusjohtajan tehtävästä.

Kimmo Lehto: ” Oltuani Inspiran toimitusjohtajana reilut 10 vuotta katsoin että on sopiva aika katsoa myös uusia haasteita. Inspira on hyvässä kunnossa ja sillä on mielenkiintoinen asema nykyisessä markkinaympäristössä.

Työni Inspiran toimitusjohtajana on ollut erittäin mielenkiintoista ja antoisaa. Parasta siinä on ollut asiakkaiden kanssa tehtävä työ. On ollut hienoa saada ratkoa yhdessä teidän kanssanne haasteita ja löytää niihin ratkaisuja. Viime vuosien aikana jatkuvasti muuttunut toimintaympäristö onkin niitä tarjonnut ihan riittävästi. Suuret kiitokset yhteistyöstä, toivotan teille onnea ja menestystä myös jatkossa.”

Inspiran operatiiviseksi johtajaksi (COO) on nimetty Staffan Sevón. Staffan siirtyy Inspiraan Ilmarisen listatuista sijoituksista vastaavan johtajan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt Veritaksen sijoitusjohtajana, Nordeassa sekä Kevassa.

Muutoin Inspirassa työ jatkuu entiseen malliin ja voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme samaan tapaan kuin aikaisemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä